Make your own free website on Tripod.com
2001. április 23. hétfő
Zsolt 28,6-9.

ISTEN MEGHALLGAT

Áldott az Úr, mert meghallgatta esedező hangomat.  Erőm és pajzsom az Úr, benne bízik szívem. Ő megsegített, ezért vidám a szívem, és énekelve adok neki hálát.  (Zsolt 28,6-7)

Egyedül élek egy városban, távol a családomtól. 1998-ban történt, egy éjszaka a nővérem telefonált és közölte velem, hogy anyánk nagyon beteg.  Rossz gyógyszert kapott a patikában.
Semmit nem tudtam tenni. Szomorú voltam és aggódtam; sírva fordultam Jézushoz. Hiszem, hogy Jézus meghallotta az imámat és válaszolt is rá. Megérintette és meggyógyította az anyámat.
Hálás vagyok Jézusnak az ő kedvességéért, szeretetéért, jóságáért.  Ma a remény Istene tölt meg örömmel és a Szentlélek erejével (Róm 15,13). Amikor a reménytelenség és kétségbeesés kísértései körülvesznek, a fenti élményem arra emlékeztet, hogy Isten hatalmában bátran bízhatom.

Imádság: Istenem, amikor imádkozom, add, hogy bízni tudjak abban, hogy te nem hagysz egyedül. Nyisd meg a szívem, hogy hallani tudjam a hangod. Ámen.

Ha én nem is lehetek a szeretteimmel, Isten velük van.

Yoanna Christine (Joteng, Indonézia)
IMÁDKOZZUNK A CSALÁDJUKTÓL TÁVOL ÉLŐKÉRT!


<<-- Előző nap Következő nap -->>Zsolt. 28,6-9
Áldott az ÚR, mert meghallgatta esedező hangomat. Erőm és pajzsom az ÚR, benne bízik szívem. Ő megsegített, ezért vidám a szívem, és énekelve adok neki hálát. Az ÚR az ő népének erőssége, felkentjének megsegítő ereje. Segítsd meg népedet, áldd meg örökségedet, légy pásztora, és gondozd örökké!